Teamwear


Bent u als team of vereniging op zoek naar een nieuw tenue dan bent u bij Side Out Indoorsports aan het juiste adres! Naast alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van bedrukking, krijgt u bij Side Out een eerlijk, passend en gedegen advies bij de aanschaf van sportkleding voor uw vereniging, club, onderwijsinstelling of bedrijf.sildenafil

In deze tijd zijn er veel prijsvechters in de markt die goedkope teamkleding aan u proberen te verkopen. Met mooie verhalen van fabrieken waar bekende merken zogenaamd ook geproduceerd worden en onwaarheden over kwaliteit wordt u voor de gek gehouden. Vaak betreft het zogeheten ‘sublimatiekleding’, voorgeprinte shirts die geheel naar wens te ontwerpen zijn. Op het oog lijkt het mooi en goedkoop, maar kwalitatief komt u na aankoop vaak bedrogen uit.

Wij kunnen naast vele soorten sportkleding ook sublimatiekleding leveren dat helemaal door u zelf ontworpen kan worden, maar wij werken op dat gebied wel samen met de beste en betrouwbaarste merken zoals bijvoorbeeld het italiaanse Errea dat ook de Nederlandse volleybalteams aankleedt.
Side Out denkt wel graag met u en uw portemonnee mee. De beste merken wil zeker niet zeggen dat het gelijk ook de duurste zijn. Bij ons staan prijs en kwaliteit voorop.
                        
Wij werken, om een mooie bedrukking op kleding te krijgen, samen met de meest flexibele en professionele drukkers en vele verschillende leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om aan elke vraag en wens te kunnen voldoen.
Side out Indoorsports is onder andere officieel dealer van Erima teamkleding, Jako teamkleding, Hummel teamkleding, Errea teamkleding, Spalding basketbalkleding en Peak basketbalkleding!