Wie zijn wij

Mogen wij ons even voorstellen?

Met de eigen ervaringen die wij hebben opgedaan als volleyballers en (nog altijd actieve) volleybaltrainers, misten wij regelmatig een plek waar we al onze benodigdheden konden zien, passen en aanschaffen. Omdat er weinig winkels zijn die goed in deze behoeften voorzien hebben wij bedacht dit zelf op te starten.

 


Bij de aanschaf van uw artikelen wordt u geadviseerd door eigenaar Tjarko Muis.
Tjarko is, als ex-volleyballer op landelijk eerste divisieniveau en tegenwoordig volleybaltrainer, een gepassioneerd zaalsporter en kan zijn adviezen dus baseren op eigen ervaringen uit de praktijk. Daarnaast vergaarde hij in de jaren die hij werkte als verkoopadviseur bij een landelijke keten voor sportschoenen en sportkleding de nodige professionele deskundigheid.Al met al dus een prima basis om u van het juiste advies te voorzien.
  

Naast Tjarko kunt u op zaterdagen ook Kirsten in de winkel aantreffen. Kirsten is een (beach)volleyballende student uit Groningen die in de weekenden haar ouders opzoekt en op zaterdag in de winkel te vinden is.

Achter de schermen beweegt Matthijs Trip zich.
Ook al zo’n volleybaldier en zijn sporen verdiend als jeugdtrainer bij diverse volleybalclubs.

Binnen Side Out houdt Matthijs zich met name bezig met administratie en boekhouding, maar sporadisch zult u deze gepassioneerde volleybaltrainer ook in de winkel kunnen treffen.

Naast de administratie en boekhouding van Side Out vervult Matthijs dezelfde functie bij de lingeriewinkels van zijn vrouw in Hattem en Kampen; Zusjes Lingerie. (www.zusjeslingerie.nl)

De Term Side Out:

Side out is een volleybalterm waar de partij die de service ontvangt het punt scoort. Op deze manier krijg het ontvangende team een punt erbij, en veroveren zij de service. Bij het oude systeem van puntentelling werd in deze situatie geen punt toegekend aan een van de teams. Bij het huidige rallypoint systeem is dit wel het geval.